Verruim je blik

Blik heeft de toekomst. Bier is langer houdbaar, behoudt zijn smaak en die ‘bliksmaak’ is al jaren verleden tijd. Omdat wij overtuigd zijn van de kracht van blik, hebben we bij Olivier een aantal mooie en vooral lekkere blikbieren achter de toog staan. Wij geven je graag een blik op ons aanbod.

Wij schenken blikbieren van BrewDog. Een Britse brouwerij van twee tegendraadse vrienden. Martin en James begonnen BrewDog in 2007, omdat ze het Britse bieraanbod destijds te eentonig vonden. Wat begon als een kleine brouwerij met een kraampje op lokale markten, is nu een begrip in en rondom Engeland. Bij Olivier kun je de volgende bieren van BrewDog uit blik bestellen:

Punk IPA

Een oranjebruin bier met 5,6% alcohol. Je waant je direct op een exotisch eiland door de geuren van lychee, kiwi en passievrucht. Klinkt allemaal heel vrolijk en braaf, maar in de nasmaak bewijst dit bier zijn kracht. Flinke bitters en een hoppige afdronk geven deze Punker zijn body.

Jet Black Heart

Dit is een zachte oatmeal milk stout met een 4,7% alcohol. Het fluwelige mondgevoel van de havermelk wordt aangevuld door de aroma’s van koffie en chocolade. Als je bent bijgekomen van deze volle, rijke smaak, krijg je tot slot een fijne hint van bessen en citrus voor je kiezen.

Dead Pony Club

De naam klinkt niet als een kinderfeestje, maar deze California style Pale Ale is dan ook niet voor softies. Het is een zeer hoppig en fruitig bier met een flinke dosis bitters in de nasmaak. Met maar 3,8% is dit een goed doordrinkbaar bier met een verrassend stevige smaak.

Ben jij klaar voor de blikken revolutie? Kom bij Olivier kennismaken met deze trend!
Volg ons op Facebook Instagram of onze venue op Untappd om op de hoogte te blijven van meer biernieuws en -fun.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht