Uuuutrechtse tap-takeover

BLIJF IN UW KOT!

In verband met ieders veiligheid is vanuit de overheid besloten cafés en restaurants tijdelijk te sluiten vanwege het covid-19 virus. Dat betekent dat ook onze deuren tot en met 6 april gesloten zijn.

We zien Uuuuu graag

Natuurlijk kun je bij Olivier altijd terecht voor klassieke Belgische speciaalbieren. Daarnaast vind je er ook bier uit Nederland en de UK vast in ons assortiment, voor wie net een andere smaak zoekt. Meestal hebben wij maar een paar lokale bieren in ons aanbod, terwijl het leuk is om te zien (en te drinken) wat er in ons eigen stadsie gebrouwen wordt. Dat kan nu even niet bij ons, maar we hebben wat tips!

vandeStreek

De broers Ronald en en Sander startten in 2010 in Kanaleneiland. Tien jaar later staan ze bekend om hun gevarieerde biertjes van toegankelijk tot speciaal voor de echte liefhebber, Vol van én naar eigen smaak. In 2019 wonnen de broers Van de Streek de Gouden Pint voor onder andere hun non-alcoholische IPA ‘Playground’.

Eleven Brewery

Een iets jongere brouwerij uit Utrecht, die ook in Kanaleneiland in maart 2019 de deuren openden. Één en één is 11 voor Kevin en Loes. Met hun gebundelde kennis en kunde brouwen zij nu lekkere frisse bieren en staan te popelen om te blijven experimenteren. Hierbij betrekken ze de horeca graag en willen zij nieuwe smaken op de kaart zetten.

Kromme Haring

Iets verderop vind je brew pub Kromme Haring bij Vechtclub XL. Gijs en Stephen werkten samen aan een jubileumbiertje voor het 30-jarig bestaan van Kafé België en sindsdien is het feest. Bij deze brouwers kun je terecht voor funky bieren en veel kennis over vergisting. Experimenteren doen ze als de beste en dit levert een breed scala aan bierstijlen op.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht