Reserveren

U kiest bij Olivier Utrecht voor een beleving in authentieke Belgische sferen met als decor onze (prachtige) schuilkerk. U bent bij ons welkom voor lunch, diner en borrel

Let er bij het reserveren op dat u voor lunch, diner en borrel alleen kunt reserveren voor zes personen of meer. Komt u met een gezelschap van minder dan zes personen dan raden wij u aan gewoon even binnen te lopen en te informeren of er een tafel beschikbaar is.Onze bar is overigens een uitstekende plek om een heerlijk biertje te drinken als start van uw diner bij Olivier.

Reserveren op zaterdag
Op zaterdag kunt u vanaf 17.00 uur reserveren. Voor 17.00 uur kunt u vrij inlopen en vragen of er een tafel beschikbaar is.

Bierproeverij reserveren
Een bierproeverij reserveert u door te bellen naar: 030 – 236 78 76

Borrel reserveren
Een borrel reserveert u door te bellen naar: 030 – 236 78 76

Online reserveren (alleen vanaf 6 personen)

Reserveren
reserveren
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht