Op vakantie in eigen land bij Olivier

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht

Zomervakantie! Hittegolf hier, regenbui daar… ach wat houden we van onze zomers. En wil je het echt oer-Hollands gezellig maken? Dan ga je op vakantie in eigen land! Naar Olivier bijvoorbeeld. Wij vertellen je graag hoe een bezoek aan Olivier jouw vakantiegevoel compleet maakt.

Citytrip

Pak trein, auto of fiets en ga erop uit. Kijk eens naar boven in plaats van naar beneden. Het zal je verrassen hoe bijzonder en kleurrijk de gevels zijn. Ook al woon je al jaren in de stad, als je wat vaker omhoog kijkt, zal de stad je blijven verrassen. Sjok door het centrum, maak een flinke wandeling langs de singels of shop ‘till you drop. Vroeg of laat is het tijd voor een pauze.

Op naar Olivier

Weet jij ons te vinden? Van buiten is het pand niet erg opvallend, maar eenmaal binnen kijken de meeste gasten toch even stil om zich heen. Al die historie is erg indrukwekkend. Neem de tijd, loop een rondje en zoek een plekje uit.

Maak een keuze (of niet)

Dan is het tijd om te bestellen. Heb je de kaart al doorgespit of laat je je liever verrassen? Ons gepassioneerde personeel helpt je graag met een bierkeuze die past bij jouw smaak. Informeer gelijk even naar onze tijdelijke bieren en streekspecials.

Natje en je droogje

Al dat drinken maakt hongerig. Op onze kaart vind je voor ieder wat wils. Van een grote schaal bruin fruit tot een croque madame en Vlaamse ribbekes. Lekker om te delen of om helemaal voor jezelf te houden. Kom je met een groter gezelschap? Reserveer dan een tafel, zodat je zeker bent van een plekje.

Spelletje of de krant

Uitgegeten? Kom even bij met een spelletje of de krant. Je zult merken dat de huiskamersfeer bij Olivier uitnodigt om er de hele dag te blijven hangen. Vinden wij niet erg!

Tot ziens bij Olivier

Aan al het goede komt een einde, zo ook aan een bezoek bij Olivier. Heb je het fijn gehad? Vertel het al je vrienden en kom vooral eens terug. Heb je feedback? Vertel het ons, dat zullen we waarderen.

Op de hoogte blijven van biernieuws en -fun? Volg ons op Facebook en check onze venue op Untappd.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht