Op zoek naar een lekker adresje om met een groep te komen eten? Bekijk hieronder ons groepsmenu!

Reserveer voor groepen


Groepenmenu € 31,50 p.p.

Voorgerechten

Aardpeersoep (veg)

met pitten, knoflookcroutons en truffelroom
Biertip: De Konick | amber | 5% | kruidig | bitter

Rundercarpaccio

met parmezaan, pittenmix en pestodressing
Biertip: Biertip: De Konick | amber | 5% | kruidig | bitterBootjesbier | amber | kruidig | 7% verfrissend | super lekker!

Rouleau van gerookte zalm

met aardappel, dille crème fraise en Oude Geuze-komkommerdressing
Biertip: Biertip: St. Bernardus Witbier | wit | 5,5% | citrus | koriander

Gegratineerde kastantje-champignons met kruidenkaas (veg)

met parmazaan, rucola-olie en rode ui
Biertip: Biertip: Brugse Zot | blond | 6% | perzik | mout | toegankelijk

Hoofdgerechten

Beenhammetje

met knolselderijmousseline, Luikse groentjes en tijmjus
Biertip: Olivier Tripel | huisbier | 8% | moutig | Chouffe-ig

Kalsstoof

met seizoensgroenten en Vlaamse fritten
Biertip: Biertip: Westmalle Dubbel | bruin | 7% | moutig | fruitig | banaan

Oostendse waterzooi

kabeljauw met spek, groenten, roseval en een romige saus van Chimay Tripel
Biertip: Biertip: Omer | blond | 8% | licht zoet | fris | hoppig

Cannelloni (veg)

gevuld met spinazie, tomaat en Blacksticks Blue kaas, geserveerd met knolselderijmousseline, groenten en truffelsaus
Biertip: Biertip: Cornet | zwaar blond | 8,5% | eikenhout | vanille | zacht bitter

Nagerechten

Luikse wafel

met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

Cheesecake

van witte chocolade met rode vruchten

Bosvruchtenhangop

met gesuikerd bladerdeeg