Contact

Adres & Openingstijden

Belgisch Biercafé Olivier Utrecht
Achter Clarenburg 6a
3511 JJ Utrecht

Bel: 030 2367876

Mail: utrecht@cafe-olivier.be

Openingstijden:

Maandag

11:00 uur - 0:00 uur

Dinsdag, woensdag

10:00 uur - 0:00 uur

Donderdag, vrijdag, zaterdag

10:00 uur - 2:00 uur

Zondag

11:00 uur - 0:00 uur

Bij een Belg wordt u goed in de watten gelegd. Wij beschikken over een uitgebreide bierkaart met voornamelijk bekende en minder bekende Belgische bieren. Op de wisseltap is ruimte voor bieren uit o.a. omgeving Utrecht maar bijvoorbeeld ook uit Amerika. Daarnaast tappen wij heerlijke Jupiler pintjes!

In Belgisch Biercafé Olivier Utrecht geniet u van Belgische gerechten zoals mosselen en beenham. Om de twee weken serveren wij een wisselend drie-gangen menu passend bij het seizoen. Vanzelfsprekend geven onze medewerkers u graag een passend bier-spijs advies,

U bemerkt het al; wij willen u een authentieke Belgische avond bezorgen, met de daarbij behorende kwaliteit en generositeit. Dagelijks geopend voor een hapje en een drankje in Belgische sferen.

We zien u graag!

Parkeren

U kunt vlakbij Olivier Utrecht parkeren in de parkeergarage "Rijnkade". In de parkeergarage neemt u uitgang centrum. U stapt dan de pakeergarage pal naast Olivier uit. Even naar rechts en na een paar meter vindt u Olivier aan uw rechterhand.

Reserveren

Klik hier om te reserveren 

reserveren
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht