Zeezuiper

Zeezuiper, de favoriete tripel van Lizet

Schuif aan bij Lizet terwijl zij je meer vertelt over haar favoriete Belgische tripel. Dit bier is een absolute aanrader voor liefhebbers van tripel bieren. Als je de Zeezuiper nog nooit gedronken hebt moet je ‘m een keer komen proberen! Wil je liever iets lichters maar vergelijkbaars? Dan is de Lamme Goedzak, het broertje van de Zeezuiper ook de moeite waard.

Het bier

In deze goudblonde en moutige tripel komen uiteenlopende smaken in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet, met subtiele tonen koriander, de geur van geel fruit en een uitgebalanceerde hopbitterheid zoals het een echte tripel betaamt. De Zeezuiper is de smaakvertolking van brouwen met een missie,wiens naam verwijst naar een moerassig natuurgebied dat heel Bergen op Zoom in de late middeleeuwen van drinkwater voorzag.

EBC 21 | EBU 30 | Tripel  | Goudblond, gesluierd

 

De brouwerij

Sinds 1994 brouwen wij met gevoel en verstand bier voor wie van bier houdt. Wat ooit in Bergen op Zoom (Krabbegat) in het klein begon, wordt inmiddels op volwassen schaalin Hoogstraten (België) gebrouwen: Belgisch bier met Hollandse wortels. Nederlands speciaalbier in een Belgische jas.Zeezuiper

Iedere slok speciaal Scheldebier komt uit onze eigen brouwerij, met zorg en liefde opgebouwd. Een ambitieuze brouwerij waar met bezieling gewerkt wordt om voor elk wat nats te brouwen. Bieren met het gevoel van toen en de smaak van nu. Wij blijven trouw aan tradities, maar zijn altijd op zoek naar een prikkelende balans tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal.

Door bewust noch te filteren, noch te pasteuriseren, en met nagisting op de fles streven wij naar het puurste resultaat. Naast de natuurlijke grondstoffen proeft u geduld en gedrevenheid terug in alle karaktervolle smaken.

Bevlogen brouwen is onze specialiteit, bierbeleving uw plezier. Laat het u smaken!

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht