Belgisch Biercafé Olivier wordt binnenkort verbouwd – 22&23 mei dicht

Belgisch Biercafé Olivier gaat vanaf maandag 22 mei de keuken verbouwen en die verbouwing duurt twee (hele lange) weken. Wat dat betekent voor jou? Dat lees je hier! (bron: indebuurt.nl)

Herrie in de keuken

Johan Schmit is de bedrijfsleider van Belgisch Biercafé Olivier in Utrecht. Hij weet ons te vertellen dat de keuken nodig aan vervanging toe was. “Het stond al zo’n kleine vier jaar op de planning en nu gaat het eindelijk gebeuren. De keuken is nogal klein, dus onze koks zijn er heel blij mee dat er nu eindelijk meer ruimte gaat komen. Zo kunnen ze veel relaxter werken. Daarnaast kunnen ze ook met méér mensen gaan werken, waardoor we in de toekomst meer gasten tegelijkertijd van een lekker bord eten kunnen voorzien.” De nieuwe, grotere keuken wordt in dezelfde stijl ontworpen als de bar. Hij krijgt dus een nieuwe look & feel én je kunt beter zien of je eten al klaar is. Zo kun je naast ‘bier hier’ dus ook ‘bord hier’ zeggen. Wel zo leuk!

Verbouwing van 22 mei tot 4 juni

De verbouwing duurt ongeveer twee weken. Op 22 en 23 mei is Olivier helemaal gesloten (ook voor de bierdrinkers) en van 24 mei tot 4 juni zijn er aangepaste openingstijden. Olivier opent dan niet om 10.00 uur maar om 13.00 uur. Er is in die periode een beperkte lunch- en dinerkaart en ook is de bierkaart minder uitgebreid dan je bent gewend van het Belgisch Biercafé. Gelukkig laten de barmannen van Olivier ons niet helemaal eenzaam achter, want we kunnen in de tussentijd kijken naar een video van een roze olifant. En geloof ons: het is ineens véél minder erg dat de keuken verbouwd wordt. Wil je op de hoogte blijven? Volg de verbouwing dan op Facebook.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht