7x waarom Olivier een favoriete lunchspot is in Utrecht

Lunchen in het centrum van Utrecht op steenworp afstand van het station. En niet tussen de toeristen, maar op een plek die je niet direct ziet. Achter onze sobere gevel, huist een imposante, historische, schuilkerk waar de hele dag door Bourgondisch wordt genoten. Wat we daarmee bedoelen? Je leest het hier.

Hidden Gem

Olivier is niet schreeuwerig. Sterker nog: ons pand is vrij onopvallend, je moet het weten te vinden. Maar eenmaal binnen, zal je niet snel vergeten wat je ziet…

Schuilkerk

De duizelingwekkende hoogte, de gewelven, het orgel en de oude Maria Minor. Het pand van Olivier is een oude schuilkerk! Nog nooit naar de kerk geweest? Dit bezoekje zal je zeker waarderen.

Op de hoogte blijven van biernieuws en -fun? Volg ons op Facebook en check onze venue op Untappd.

Vroeg open

Olivier is niet alleen een avondzaak waar de borrel tot laat doorgaat. Wist je dat wij al vanaf 10.00 uur (zondag en maandag vanaf 11.00 uur) voor je klaarstaan? Versgebrande koffie met een punt taart, een vroege lunch of gewoon een krantje. Ook overdag bruist het bij Olivier.

Bier… of niet

De naam zegt het al: Belgisch BIERcafé Olivier. Maar we begrijpen dat je tijdens een lunch niet altijd bier hoeft te drinken. Daarom zetten onze barista’s heerlijke koffie en hebben we een ruim assortiment verrassende frisdranken.

Op bezoek bij de Belg

Op onze kaart staan klassiekers zoals een broodje carpaccio, maar Olivier is Olivier niet, zonder Belgische twist. Zo geniet je bij ons van een broodje smos avocado: een vegetarische broodje gezond, verschillende croquest (ultiem katervoer), bomma’s tomatensoep en garnalenkroketten.

Met collega’s

Een snelle lunch met collega’s? Ook dat kan bij Olivier. Zowel met grote groepen als met kleine gezelschappen kun je bij ons reserveren. Kun je nog even doorvergaderen of juist even alles vergeten wat met werk te maken heeft.

Door naar de borrel

Van lome lunch naar middagborrel. Bij ons vliegt de tijd! Pak een spelletje, bestel een biertje en maak het jezelf gemakkelijk. Een leuk idee voor de borrel is ons proefplankje: drie proefglaasjes met alle bieren die je graag wilt proeven.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht