7x waarom je een keer bij Olivier gegeten moet hebben

Zeg je Olivier, dan zeg je speciaalbier. Maar wist je dat je hier ook ontzettend goed kunt eten? Als je dat nog niet hebt gedaan, lees je hier waarom je vandaag nog op je fiets moet springen.

1. Bij een Belg word je altijd goed in de watten gelegd. Bij Olivier geniet je gegarandeerd van Bourgondische gastvrijheid en gulle porties.

2. Je hebt eten dat je Instagramtijdlijn streelt. Eten waarvan je het zonde vindt om aan te beginnen. En je hebt comfort food. No-nonsense, eten waarbij smaak het belangrijkst is. Laat je smartphone liggen en tast toe!

3. Van kaasfondue tot een beenhammetje. Olivier heeft voor ieder wat wils. Kom koffie drinken en taart eten met je oma, lunchen met je huisgenootjes, borrelen met je date of dineren met je gezin. Bij ons voel je je altijd thuis.

4. Bij een dampend bord eten hoort een koud pintje. Bij Olivier helpen we je graag aan bijpassend bier dat je gerecht verrijkt. De combinaties had je misschien niet altijd verwacht, maar dat maakt ons werk juist zo leuk!

5. Warme Nutella wafels… meer hoeven we niet te zeggen, toch?

eten biercafe olivier utrecht

6. Mosselen zijn onze specialiteit. We hebben zelfs het mosselpannetje van Oliver met tripel, spek, ui en champignons. Uiteraard met een goed gevulde zak Belgische frieten en een kwak mayo.

7. Dat Olivier de ultieme date-locatie is, wist je misschien al. Maar weet je ook waarom? Behalve het bruine-kroeg-gevoel, is dat de laagdrempeligheid van ons restaurant. Begin met een biertje en een borrelhap. Is het gezellig? Dan wordt dat vanzelf een diner dat kan uitmonden in late-night snacking met het zoveelste speciaalbiertje. Kortom: er zijn genoeg in- en uitstapmomenten.

Trek gekregen? Bekijk dan onze menukaart om alvast te beginnen met watertanden of maak meteen een reservering. Fijne bijkomstigheid: ook groepen kunnen aanschuiven bij Olivier.

Op de hoogte blijven van biernieuws en -fun? Volg ons op Facebook, Instagram en check onze venue op Untappd.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Utrecht